Kompanija Drvoprodex nudi mogućnost zaposlenja osobama koje dijele vrednosti naše kompanije, kao što su:


FLEKSIBILNOST

Veoma je važno da se i kroz život prilagođavamo kako bi uspjeli i dostigli svoje ciljeve. Naša proizvodnja i ponuda nije standardizovana, već se prilagođavamo u odnosu na tržište sa kojim sarađujemo. U skladu sa tim, nerijetko uvodimo novine u naše poslovanje kako bi naši kupci bili zadovoljni. Osoba koja želi da bude dio takvog tima treba da bude spremna da prati naše puteve i ciljeve, da stvara ideje i stvara budućnost zajedno sa nama.


RAZVOJ

Većina nas zna da svaki veći poduhvat zahtjeva dodatno učenje, usavršavanje, napredovanje i razvijanje u skladu sa zahtjevima. Upravo zbog toga, osoba koja želi da bude dio našeg tima treba da bude spremna i željna da radi u dinamičnom okruženju koje nam postavlja nove izazove, kroz koje rastemo svaki dan.


EFIKASNOST

Kada sebi postavljamo ciljeve onda ih dijelimo na korake i planiramo aktivnosti koje preduzimamo kako bi uspjeli, zar ne? Kompanija Drvoprodex uz sebe želi osobu koja umije da cilj koji postavi ispred sebe i ostvari.


LOJALNOST

Sigurnim koracima i sa velikim ambicijama smo stigli od male porodične radionice do svjetske kompanije. Na tom putu su nam pomogli naši zaposleni koji su bili požrtvovani i posvećeni tom razvoju. I sami znate koliko je podrška kroz život bitna, ako želimo da ostvarimo svoje snove.


SAMOINICIJATIVNOST

Mi smo kompanija koja je otvorena za nove ideje i rješenja. Mi želimo da naši zaposleni budu usmjereni na unapređenje i poboljšanje procesa i poslovanja. Osoba koja želi da bude dio našeg kolektiva teži da stvori nešto novo i orginalno.


Ukoliko dijelite naše vrijednosti onda je ovo pravi trenutak da se odlučite za posao u našoj kompaniji. Znajte da će Drvoprodex uvek biti podrška za Vas i da će Vam pomoći da postanete uspešni u svom poslu. Od Vas očekujemo samo da njegujete zajedničke vrijednosti.


Kako da se prijavite?

Jednostavno!!!

Možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 427 465

Dobićete sve neophodne informacije vezano za radno mjesto koje Vas interesuje i zakazati termin za razgovor za posao.

Početak