Drvoprodex doo

Drvoprodex doo je porodična firma koja je osnovana 1992. godine. Na početku proizvodnja je bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma se proširuje i počinje sa proizvodnjom parketa. Danas "Drvoprodex" ima najnoviju liniju za proizvodnju parketa u regiji i jedan smo od najvećih proizvođača. Od 2001.godine počinjemo proizvodnju masivnih seljačkih podova, a u skladu sa željama i zahtjevima naših kupaca radimo završnu obradu metodom uljenja, lakiranja četkanja, starenja I drugih metoda i tako ih isporučujemo kao gotov proizvod. Godine 2009. počinjemo proizvodnju višeslojnih podova i parketa koji se uglavnom prodaju na za zapadnoevropskom tržištu, a koji su naročito pogodni za podno grijanje. Pored navedenog, posjedujemo i liniju za proizvodnju lamela i pogon za proizvodnju briketa, te liniju za proizvodnju peleta, isključivo A1 kvaliteta. Takodje posjedujemo i liniju za proizvodnju troslojnih ploča, te jedini u BiH imamo liniju za lakiranje dužine 60m. Danas imamo više od 300 zaposlenih, kao i dvije poslovne jedinice, u Banja Luci i u Srbcu.

Drvoprodex je ekološki osviještena kompanija, jer sav otpad koji ne koristimo za loženje, koristimo za proizvodnju briketa i peleta.

Stalno ulaganje u savremene tehnologije, kao i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih ključni su za izvrstan kvalitet naših proizvoda.

"Drvoprodex" d.o.o. se kvalitetom svojih proizvoda pozicioniralo na tržištu kao izvozno orijentisano preduzeće. Više od 90% ukupne proizvodnje se izvozi u zemlje Evropske unije i to u: Njemačku, Italiju, Švedsku, Francusku, Englesku, te u zemlje bivše Jugoslavije.

Konstantan rast prodaje i uspješan plasman naših proizvoda na inostranom tržištu samo potvrđuje ispravnost pristupa na kom se bazira naše poslovanje. Ključ našeg uspjeha je zadovoljstvo kupaca. Kroz mogućnost izbora iz širokog spektra naših proizvoda Vaš dom će biti zdravo okruženje u harmoniji sa prirodom.

Masivni podovi

Masivni podovi

Pod od punog drveta takozvani seljački pod napravljen je od drvenih dasaka, koje mogu biti u svojoj prirodnoj boji ili bojene različitim uljima za drvo.

Viseslojni podovi

Viseslojni podovi

Višeslojni podovi koji svojom dimenzijom očarava svakoga ko se nađe ispred takvog diva.

Parketi

Parketi

Spoj tradicije i kvaliteta. Već duži niz godina prisutnost drveta kao proizvoda koji nam priroda daruje čini smisao i način života.

Obrade

Obrade

Radimo obrade podnih obloga kao sto su završne obrade uljenje, četkanje, antik udarano, površinske obrade, brušeno, četkano, uljeno, dimljeno.

LEGENDA

  • Masivni
  • Višeslojni
  • Parketi
  • Uljeni
  • Četkani
Početak